Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Bețișoarele cosmetice și dischetele demachiante, unelte delicate

in Frumusete de

Bețișoarele cosmetice și dischetele demachiante nu au cum să lipsească din trusa de frumusețe. Sunt două produse-cheie, întotdeauna de mare ajutor.

Ieftine și mereu la îndemână, aceste produse pot fi ajutoare de nădejde în numeroase situații ivite peste zi. Am aflat cum și la ce mai folosesc cititoarele aceste produse și ne-am gândit să împărtășim tututor ce am învățat.

Dischete demachiante

Se găsesc în diferite forme și texturi, cu prețuri la fel de variate. Sunt ideale pentru îndepărtarea machiajului și lacului de unghii, dar avantajele aduse de ele nu se opresc aici.

Cu o dischetă puțin umezită, poți îndepărta mai ușor măștile de față. Vei fi nevoită s-o clătești de câteva ori, însă una singură este suficientă pentru a-ți curăța tenul curat fără prea mare efort.

Unele au suprafețe speciale, care asigură inclusiv o exfoliere blândă în timpul demachierii, fără să dăuneze tenului chiar și când sunt folosite în fiecare zi. Ai grijă să nu alegi aceste variante dacă tenul tău este sensibil, nu pentru că ți-ar face rău, dar e bine să excluzi orice factor iritant.

Dischetele sunt mai bun suport pentru compresele aplicate pe ochi cu diverse ceaiuri.

Cu o dischetă, poți aplica uleiul de față. În felul acesta, nu îneci tenul în grăsime, ci pielea primește astfel doar cantitatea necesară.

Tot ea ține locul burețelului de pudră în cazuri neprevăzute și te ajută să îndepărtezi excesul de sebum de pe față, printr-o simplă tamponare.

Bețișoare cosmetice

De regulă, le utilizăm la igienizarea urechilor, însă pot fi folosite în multe alte situații… de frumusețe.

Sunt ideale la corectarea machiajului. Micile accidente pot fi ușor remediate aplicând puțină cremă demachiantă, apă micelară sau apă de la robinet și ștergând ușor orice fard întins.

Îndepărtează surplusul de mascara de pe gene. Când încarci foarte mult genele și se lipesc unele de altele, iar tușul e ca o masă compactă, cu un simplu bețișor cosmetic poți îndepărta surplusul și genele își recapătă suplețea.

Înlocuiesc cu succes pensula de blending (amestecarea culorilor). Aplică două culori de fard, una pe pleoapa mobilă și alta pe arcadă. Folosește un bețișor pentru a mixa cele două nuanțe și altul pentru a estompa culoarea spre acadă.

Când alegi să aplici contur sub ochi, estompează fardul ajutându-te de un bețișor cosmetic.

Cu el poți aplica un ruj sau un balsam care s-a rupt ori este aproape terminat și nu-l mai poți scoate din recipient decât cu un instrument.

Ultimile din

Mergi la SUS