Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Bela nu a trecut testele cu echipa canină și este vândută la licitație. ISU Vaslui a „concediat” ciobănescul german care a rămas repetent la căutare și salvare

in Diverse/ExtraNews de

Pentru vânzarea câinelui de căutare-salvare, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui, organizează licitație deschisă cu strigare, cu un preț de pornire de 1.900 de lei. Câinele din rasa ciobănesc german a fost ”scos din serviciu” pe motiv că nu a trecut testele cu echipa canină.
Bela a fost „concediată” la vârsta de cinci ani și trei luni și va fi vândută de către pompierii vasluieni la o licitație publică cu strigare, desfășurată la începutul lunii august, la sediul inspectoratului. Ca la orice licitație publică cu strigare, cei interesați să cumpere câinele trebuie să-și procure caietul de sarcini.
Purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, a spus:”Câinele de căutare-salvare a fost scos din serviciu pentru că nu a trecut testele cu echipa canină”.  Atunci când avea vârsta de zece luni, Centrul Chinologic Sibiu ne-a repartizat câinele, după care a urmat o perioadă de specializare, alături de un subofițer al inspectoratului.
În cazul în care Bela nu va fi vândută la primul termen al licitației, aceasta se va repeta la sfârșitul lunii august, iar prețul va fi diminuat fată de cel inițial.

 Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS