Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Bătrânică din Năvodari a reuşit să impresioneze mii de oameni. Rămasă singură pe lume după ce i-a murit unicul fiu, bătrânica stă în frig, în fiecare zi, în faţa unui bloc, croşetează şi vinde cărţi

in Educational de

O bătrânică din Năvodari a reuşit să impresioneze mii de oameni cu povestea ei tristă, dar cu forţa de care dă dovadă în fiecare zi.

Oare v-aţi gândit vreodată cum va fi bătrâneţea noastră?’. Aşa şi-a început postarea o tânără care a rămas profund impresionată de o bătrânică din Năvodari care, zi de zi, în ultimul deceniu, a stat în faţa blocului de nefamilişti în care locuieşte.
Croşetează botoşei, mileuri şi tot felul de lucruri, vinde cărţi şi a vândut chiar şi seminţe. Totul pentru a supravieţui.

În frig sau într-o căldură insuportabilă, bătrânica din Năvodari a stat în faţa blocului şi a rămas în mintea tuturor celor care au stat de vorbă cu ea.

„Acum este despre ea,despre sufletul cald din ninsoarea rece. Sunt – 2grade ,e luni dimineață sunt la taxe si impozite in Navodari si o vad cum târaie sacii si iese dintr-un bloc nationalizat pe care nu ati vrea sa il vedeti pentru ca ar trebui sa va avertizez ca imaginile va pot afecta emotional.Stiu e doar un caz intre multe alte cazuri. Oare ne-am gandit vreodată cum va fi bătrânețea noastră?cum de sus poti sa cazi jos? A avut o viata normala cândva, pana i-a murit băiatul. Acest trai indiferent de anotimp si zi,o singurătate apăsătoare 2 andrele in mainile obosite si un simt tactil mai dezvoltat de cand si-a pierdut ochelarii. Nu cerșește,e acolo zi de zi cu plusurile,cărțile,mileurile si totoseii impletiti pe care putini au ochi sa le vadă. Un glas blând imi umple ziua cu bucurie: exista si oameni cu suflet”, a scris Nicoleta Adina pe Facebook.

https://www.facebook.com/nicoleta.adina3/posts/1543856562376243

Ultimile din

Mergi la SUS