Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Băsescu: PSD, un partid deturnat

in Diverse/ExtraNews/Politic de

Un colos politic de talia PSD a ajuns să fie deturnat în interes propriu, de câţiva submediocri ca intelect, dar vicleni şi guralivi şi, mai ales, degrabă vorbitori la tv-uri, a spus Traian Băsescu, pe pagina sa de facebook

   El spune că şeful PSD, Liviu Dragnea, primarul general al Bucureştiului, Gabriela Firea şi miniştrii Carmen Dan, Olguţa Vasilescu, Sevil Shhaideh sunt toţi „nişte oportunişti crânceni, incompetenţi pentru funcţiile pe care le ocupă”, care au ajuns să domine „un partid uriaş care are comportamentul unei „cutii cu plastilină”, amorfă, pe care o modelează fără niciun efort un copilaş la grădiniţă„.

   „Este exact ce le trebuie oportuniştilor incompetenţi, vicleni şi guralivi, pentru a folosi „cutia cu plastilină” pentru propriul lor postament politic, cu adânc dispreţ faţă de interesele PSD dar, mai ales, faţă de interesele ţării„, mai spune fostul preşedinte.

   El mai e de părere că acea „cutie cu plastilină” trebuie să se decidă foarte rapid, dacă vrea să redevină partid politic viu, util ţării, „sau îşi menţine statutul actual, dar atunci există riscul ca bebeluşul de la grădiniţă să facă pipi pe ea, pe cutia cu plastilină, aşa cum s-a întâmplat miercuri la moţiune„.

Menţinerea acestui statut face din PSD un partid INAPT PENTRU GUVERNARE. Acum, PSD este un partid deturnat. Deturnat în folosul influenţei şi puterii politice şi executive a guralivilor vicleni şi incompetenţi Liviu Dragnea, Gabriela Firea, Carmen Dan, Olguţa Vasilescu, Sevil Shhaideh„, a mai spus Traian Băsescu. (foto: pagina facebook Traian Băsescu)

Ultimile din

Mergi la SUS