Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Bărbatul MISTERIOS din viața Prințesei Diana care ar fi putut s-o salveze de la moarte

in Extern de

A fost un filantrop foarte cunoscut în Statele Unite, şi un personaj celebru în Marea Britanie pentru relaţiile lui amoroase.

A avut un rol misterios în viaţa unei femei despre care se spune că a avut de partea ei totul, mai puţin destinul. Theodore a murit nu demult, la vârsta de 71 de ani. Avea o tumoare care nu se putea opera. A fost un filantrop foarte cunoscut în Statele Unite, şi un personaj cunoscut în Marea Britanie pentru relaţiile lui amoroase. În special pentru rolul enigmatic pe care l-a avut în viaţa prinţesei Diana, după ce aceasta s-a despărţit de Prinţul Charles. Miliardarul newyorkez Theodore “Teddy” Forstmann nu era atrăgător, dar era bogat, şiret şi capabil să ofere securitate. Mai ales unei prinţese de talia Dianei.

Într-o biografie postumă a Prinţesei Inimilor, scrisă de o apropiată a miliardarului, Tina Brown, este menţionat faptul că relaţia dintre cei doi era intensă, “fiind una din opţiunile Dianei înainte de a interveni momentul morţii şi chiar dacă era cuplată cu egipteanul Dodi al Fayed. Dar ea nu l-a ascultat pe Theodore, deşi se sfătuia cu el”, după cum comenta Daily Mail. Brown notează că miliardarul era irezistibil pentru o femeie care avea nevoie de avion particular:

“Theodore Forstmann nu numai ca avea un avion Gulfstream, ci deţinea compania care îl fabrica!”. Teddy Forstmann a cunoscut-o pe Diana în anul 1994. După prima lor întâlnire în cadru oficial, Diana şi Teddy Forstmann s-au văzut în particular de mai multe ori. După prima lor întâlnire, Forstmann i-a trimis Dianei flori săptămânal, timp de trei ani. Ulterior, el i-a mărturisit Tinei Brown “că Diana era o mamă minunată, dar ei îşi făcea doar rău” şi că Diana visa să îl vadă preşedinte al Statelor Unite, iar ea se vedea în postura Primei Doamne. Miliardarul era foarte flatat de atenţia pe care i-o dădea Diana şi avansurile lui păreau că dau rezultat. “Deşi voia să pară rece şi strict interesat de o relaţie şi atât, el o iubea”, au mărturisit apropiaţii mai târziu.

Cu toate că în acea perioadă, Teddy, care trecuse de 50 de ani, era logodit cu fotomodelul Debbie Hagerty, cu care avea o relaţie de mai bine de trei ani. După ani, Debbie avea să mărturisească: “Eram furioasă pe Diana. Îl urmărea pe bărbatul meu pentru o aventură sexuală şi asta m-a supărat profund. Eram şocată, pentru că îl ştiam pe Teddy, care nu se purta ca ceilalţi bărbaţi cu bani. Era foarte bun, decent şi nu am crezut niciodată că ar înşela pe cineva”. Diana i-a cerut lui Teddy să o însoţească la mai multe evenimente oficiale.

Deşi erau priviţi ca un viitor cuplu, Forstmann nu a rupt logodna cu Debbie, pe care o copleşea în continuare cu cadouri. Exact în perioada în care miliardarul era văzut peste tot în compania prinţesei, Debbie a împlinit 30 de ani, iar el i-a făcut cadou un Lamborghini. Tânăra însă l-a părăsit pe miliardar. Forstmann însă o curta în continuare pe Debbie, spunându-i că între el şi Diana nu era vorba de sex şi, de fapt, ea îl curta pe el. Dar exact când cei doi se împăcaseră şi au plecat împreună într-o vacanţă în Aspen, Diana a apărut tot acolo, printr-o “coincidenţă”. Atunci, Teddy i-ar fi spus logodnicei că Diana arăta că are nevoie de el, dar că lui îi era teamă că, de fapt, îi vrea banii şi că avea de gând să rupă definitiv relaţia cu ea. Însă, de fapt, Forstmann nu voia ca relaţia lui cu Diana să fie în atenţia publicului şi o nega tot timpul.

Sursa: doctorulzilei.ro

Mergi la SUS