Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Bărbatul care a pierdut pariul pe bere cu Dragnea a plecat din țară: “Copiii mei nu au viitor în țara condusă de Dragnea!”

in ExtraNews de

Bogdan Lungu, gălățeanul care a pierdut pariul cu Liviu Dragnea și a mers până la București pentru a onora rămășagul, și-a luat familia și a plecat definitv din România.
Bogdan Lungu a postat astăzi (vineri) pe contul său de Facebook o poză făcută în fața Empire State Building, cu mesajul: “Așa cum am spus… am plecat. Mândru că sunt român!”.

Gălățeanul de 43 de ani a emigrat în SUA, alături de soție și cei doi copii ai lor. Bogdan Lungu luase această decizie înainte de întâlnirea cu Liviu Dragnea, de la București, acolo unde el a mers pentru a-i da liderului PSD naveta de bere pusă la bătaie în cadrul acestui pariu, după cum am scris în Alternativa – Jurnalism fără mogul.

“Am să plec definitiv din România. Îmi iubesc țara, sunt mândru că sunt român, dar din păcate copiii mei nu au viitor în țara condusă de unul ca Liviu Dragnea. Nu pentru mine plec din țară, ci pentru copiii mei. Sper că în SUA le voi putea construi un viitor mai bun, o viață mai bună”, ne-a declarat Bogdan Lungu înainte de întâlnirea cu Liviu Dragnea, de la sediul PSD.

De altfel, Bogdan Lungu ar fi trebuit să decoleze către SUA chiar luni, 7 mai 2018, adică exact în ziua când Dragnea a spus că îl așteaptă la sediul PSD din Kiseleff pentru a-și onora pariul. Iar Bogdan Lungu, pentru a dovedi că este un om de cuvânt, și-a amânat zborul cu 2 zile. “Aveam bilete pentru ziua de luni, dar am zis că trebuie să mă țin de cuvânt. Nu puteam să plec așa, ca un laș. Am făcut tot posibilul să amân plecarea, iar în cele din urmă am găsit alt zbor două zile mai târziu, adică miercuri. Toată treaba asta cu amânarea m-a costat 1500 de lei, dar nu contează: important este că demonstrat că sunt un om de cuvânt, că peste ani și ani copiii mei vor ști că tatăl lor nu a făcut pasul înapoi de la un pariu pierdut”, a adăugat Bogdan Lungu.

Gălățeanul Bogdan Lungu a emigrat în SUA
Gălățeanul a mai fost plecat timp de 5 luni în America, în perioada noiembrie 2017 – martie 2018, iar prietenii lui de acolo l-au rugat să ia în considerare varianta de a se muta definitiv în SUA. Bogdan Lungu a cântărit situația și a ajuns la concluzia că merită să facă acest pas pentru binele familiei lui. “Rămân român oriunde aș fi pe planeta asta și am să îmi iubesc țara, România, până la sfârșit… A, și am să mă rog ca România să scape de maleficul Liviu Dragnea, care a luat țara pe persoană fizică. Hai, România!”, ne-a spus gălățeanul Bogdan Lungu.

Sursa: faramogul.ro


Ultimile din

Mergi la SUS