Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Bărbații proști fug de femeile inteligente

in Diverse de

Întotdeauna și mereu ca dracul de tămâie. Cunosc și bărbați destul de inteligenți care fug de femei inteligente. Și nu pentru că „fuga e rușinoasă”, ci pentru că, în esență, fug de ei înșiși. O femeie inteligentă este o femeie pretențioasă. Pretențioasă în fața iubirii. O femeie inteligentă știe întotdeauna cum și cât să își dozeze Așteptările legate de partenerul ei. In cele mai multe cazuri de genul acesta, bărbații pierd controlul. Și ce poate fi mai dureros pentru un bărbat decât pierderea controlului? Când bărbatul pierde controlul își pierde autoritatea. Își pierde însuși rolul de bărbat. De mascul feroce. Un bărbat fără autoritate este asemenea vânătorului fără pușcă.

Femeia inteligentă are nevoie de bărbatul inteligent care să o asculte și să îi ofere afecțiune. Nu trebuie să ai doctorat pentru a fi un bun ascultător al sexului frumos, însă bărbatul prost nu va avea niciodată capacitatea asta. Bărbatul prost nu este în stare să se asculte nici pe el, darmite pe altcineva. El preferă rezultatele imediate fără prea mult consum de energie și de neuroni. Bărbatul prost fuge de responsabilități, de planuri și de angajamente.

Bărbatul inteligent, pe de altă parte, va reuși să găsească resursele necesare pentru a face Femeia de lângă el fericită. El va asculta pentru a înțelege și nu pentru a Răspunde. El va ști că într-o relație autentică este mult mai important să fii fericit decât să ai mereu dreptate.

Un bărbat prost își va dori să manipuleze femeia de lângă el prin tot felul de tertipuri gratuite. El știe că în fața unei femei inteligente nu va putea fi niciodată autentic. Bărbatul prost va fi întotdeauna secat de energie. Va fi, constant, supt de resurse și va claca. Mai devreme sau mai târziu. Bărbatul prost este asemenea bateriilor de unică folosință pe care le uzezi mult prea repede. In schimb, bărbatul inteligent este precum un acumulator. Un acumulator care se va reîncărca de fiecare dată de la priza Femeii de lângă el. Nu este nevoie decât de o conexiune perfectă și neîntreruptă. Este un ciclu cât se poate de firesc.

Există, totuși, și femei inteligente care acceptă bărbați proști în jurul lor și invers.

Se numește masochism intelectual!

Sursa: femeie10.ro

Ultimile din

Mergi la SUS