Balconul din ROVINARI. Imagini inedite din Romania anului 2019

in ExtraNews de

Există un balcon în orașul Rovinari care a devenit viral pe internet! Mai exact, două fotografii postate pe o rețea de socializare în care apar slănină și cârnați puși la uscat pe sârmă în afara balconului au stârnit o mulțime de reacții și comentarii. Care mai de care mai condimentate.

Balconul din ROVINARI care a devenit viral pe net!

”Meanwhile in Rovinari…leagănul civilizației moderne”, scrie internautul care a postat fotografiile cu balconul ”împodobit ca la carte”. Trebuie să recunoaștem că sărbătorile de iarnă înseamnă, în mod tradițional, cârnați, caltaboși de casă și mult alte „degustări”

Cum la bloc opțiunile de uscare a produselor sunt limitate, un locuitor din Rovinari a decis să-și întindă caltaboșii și cârnații pe sârma din fața balconului, în locul rufelor. Trecătorii au rămas mască atunci când au văzut peisajul apărut peste noapte.

Slănină și cârnați, la aer curat

În mod evident, comentariile nu au întârziat să apară. „M-ar interesa etajul! Și dacă cineva are o pisică să o împrumute pentru vreo două ore… întreb pentru un prieten”.

„Să vadă lumea că are ce mânca de sărbători”, au scris internauții care s-au întrecut în replici cât mai acide la adresa ingeniosului bucătar.

„Aleluia, aleluia! Am descoperit termopanul și s-a terminat jucăria. Să-l ferească sfântu de vreun pofticios că rămâne cu nimic. Și pare că a muncit cvea la ele”, a mai comentat un localnic.

Culmea, edilul din Rovinari, Robert Filip spune că nu este deranjat de decizia luată de proprietarul apartamentului. Primarul orașului din județul Gorj recunoaște însă că soluția gândită nu este una tocmai igienică.

„Asta înseamnă că omul este gospodar, e bine că are. (….) Omul poate să pună cârnații pe balcon, că e balconul lui. Nu e ilegal”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Robert Filip

De remarcat că imaginile cu balconul „împodobit” cu cârnați au fost distribuite de sute de ori într-un timp foarte scurt și au făcut senzație în ultimele ore pe rețelele de socializare.