Avocatul lui Gheorghe Dincă: „Alexandra a fost incinerată timp de 8 ore”

in ExtraNews de

Avocatul lui Georghe Dinca, declratii infioratoare: Pe Alexandra a răpit-o, așa a zis. Ea s-a urcat în spate, iar portierele erau blocate. Am înțeles că ar fi legat-o pe Alexandra, în mașină. S-a oprit undeva, a lovit-o cumva și a legat-o. Și era aproape inconștientă când a ajuns cu ea acasă” Cum a fost ucisa

Una dintre marile întrebări din jurul cazului de la Caracal este cea legată de presupusa incinerare a trupului Alexandrei Măceșanu. Mai mulți experți spun că arderea unui corp uman, în condițiile și timpul avute la dispoziție de Gheorghe Dincă, este practic imposibilă.

Iată, însă, că Gheorghe Dincă le-a explicat anchetatorilor, cu foarte multe detalii, cum a ars trupul Alexandrei Măceșanu, după ce a ucis-o. Potrivit avocatului acestuia, este vorba despre o ardere de circa opt ore.

„În vreo opt ore a incinerat-o. N-a putut să spună exact, dar vreo opt ore. A durat mult. (…) Au fost șocați și procurorii și anchetatorii, o să aflați în curând. Nu doresc să vă relatez. (…) Pe Alexandra a răpit-o, așa a zis. Ea s-a urcat în spate, iar portierele erau blocate. Am înțeles că ar fi legat-o pe Alexandra, în mașină. S-a oprit undeva, a lovit-o cumva și a legat-o. Și era aproape inconștientă când a ajuns cu ea acasă. La un moment dat, i-a pus bandă adezivă la ochi, dar nu știu dacă în mașină sau nu”, a explicat Claudiu Lasconschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, la RomâniaTV.

Tot ieri, a dat și mai multe detalii despre cea de-a doua victimă a lui, care, însă, nu se știe sigur dacă este Luiza Melencu. Potrivit avocatului, Dincă nu își amintește detalii importante despre a doua fată ucisă, cum ar fi numele ei sau culoarea părului.