Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

AVERTIZARE ANM: Cod galben de viscol în opt județe

in ExtraNews de

Administrația Națională de Meteorologie a emis, duminică, o avertizare cod galben de viscol în Suceava și alte șapte județe. Avertizarea este valabilă până duminică, la ora 20.

Potrivit meteorologilor, până la ora 20:00, în județele Vrancea, Bacău, Neamț și Suceava se vor semnala ninsori însoțite de vânt, cu viteze la rafală ce vor atinge 50-70 kilometri pe oră, care vor determina scăderea vizibilității sub 100 m.

La altitudini mai mici va fi lapoviță ce va favoriza depuneri de polei. Fenomenul de viscol se va manifesta mai intens, la altitudini mai mari de 1.700 m.

Conform ANM, în Cluj, Bistrița-Năsăud și Maramureș se vor semnala intensificări ale vântului care la rafală vor depăși kilometri pe oră, iar la altitudini de peste 1.700 m intensificările la rafală vor atinge și depăși 80-90 kilometri pe oră.

Totodată, în zona montană a județului Sibiu, la peste 1.700 m, se vor semnala intensificări ale vântului va sufla la rafală cu viteze de peste 80-90 de kilometri pe oră, spulberând ninsoarea.

Sursa: libertatea.ro

Ultimile din

Mergi la SUS