Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Avertisment ANM de vreme rea in mai multe judete din tara! Care sunt localitatile afectate

in ExtraNews de

Avertizări de scurtă durată pentru 21 de județe și localități! Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, astăzi, miercuri 8 noiembrie, o serie de avertizări nowcasting Cod galben de ceață și intensificări ale vântului, valabile în nouă județe din Moldova, Transilvania, Banat și Dobrogea, pe durata următoarelor ore.

Potrivit meteorologilor, de la ora 11.00 până la ora 17:00, în județul Caraş-Severin se vor semnala intensificări ale vântului, care la rafală vor depăși local 55…65 km/h, izolat 70…80 km/h.

De asemenea, până la ora 12:30, în județul Constanţa se vor semnala ceață ce determină scăderea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m. Meteorologii precizează că vor avea loc și fenomene asociate cum ar fi burnița sau ploaie slabă.

Totodată, până la ora 14:00, în localități din județul Sibiu vântul va sufla cu viteze de 55 — 65 km/h, iar la munte temporar cu 70 — 80 km/h. Zonele vizate sunt Sibiu, Avrig, Cisnădie, Săliște, Tălmaciu, Boița, Cârțișoara, Cristian, Gura Râului, Orlat, Poplaca, Porumbacu de Jos, Racovița, Rășinari, Râu Sadului, Roșia, Sadu, Șelimbăr, Șura Mică, Turnu Roșu.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, precizează ANM.

Sursa: agrointel.ro

Ultimile din

Mergi la SUS