Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Aventuri ”Kauflandiene” la Arad! Cum te fură marile magazine?

in ExtraNews de

Se pare că lanțul de hypermarket-uri Kaufland a intrat într-o zodie nefastă. Cel puțin în România, scandalurile par să se țină lanț. Ultimul dintre acestea, la Arad.

De multe ori, în mai toate marile magazine, se întâmplă ca prețul să fie mai mare decât cel afișat, iar clientul plătește, dacă nu și-a făcut un calcul în prealabil. Așa a pățit și un arădean, la Kauflandul din cartierul Vlaicu, unde a fost încasat cu un preț mult mai mare decât cel afișat la raft. Este vorba de prețul pe kg la un sortiment de carne care, afișat la raft, era 24,99 RON/kg, iar ajungând la casă prețul a sărit la 33,99 RON/kg. Norocul cetățeanului a fost că acesta a sesizat greșeala și astfel a reușit să „smulgă” un preț mai bun decât cel afișat la raft.

Acesta a postat apoi pe facebook pățania lui.

„Aventuri Kauflandiene:
Merg să cumpăr niște carne, se uită vânzătoarea de 2 ori la preț (24,99), întreb și eu dacă atâta costă, zice că ,,Da!”, iar la casă sunt incasat cu 33,99 lei/kg.
Furăciune de 16,6 lei dintr-un foc!
Fac tam-tam, șefa de magazin a fost foarte amabilă, și-a cerut scuze, bla-bla, DAR am spus că nu plec de acolo mulțumit, până ce nu greșesc în FAVOAREA MEA, nu a magazinului!
Așa că am căzut de acord să ,,se greșească” și să fiu încasat cu 18,9 lei/ kg pt carnea cu 24,9 lei/kg”, a scris arădeanul pe rețeaua de socializare.

Ultimile din

Mergi la SUS