Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Autorităţile au anunţat al cincilea deces provocat de coronavirus. Bărbat, de 71 ani, confirmat pozitiv astazi si internat pe 21 martie

in ExtraNews de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

”A fost înregistrat al cincilea caz de deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). Este vorba de un bărbat, de 71 ani, din Suceava, confirmat pozitiv pe data de 23.03.2020, internat la Spitalul Judeţean Suceava din 21.03.2020”, a anunţat, luni, Grupul de Comunicare Strategică.

Sursa citată a precizat că persoana a fost internată anterior în Secţia de Cardiologie unde este posibil contact cu pacienta transferată la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

Acesta este al doilea deces înregistrat la Sputalul Judeţean Suceava şi al cincilea din România.

Numărul cazurilor de îmbolnăvire a ajuns la 576.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS