Aurelian Temişan şi Monica Davidescu, lumânări cu mesaj SURPRIZĂ URIAȘĂ la nunta Andreei Bălan. Cadoul emoționan pe care nașii l-au dăruit artistei și soțului ei.

in Monden de

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt nașii de cununie și de botez ai cuplului Andreea Bălan – George Burcea. Cei doi artiști sunt alături de cei care astăzi spun „Da” în fața preotului, la Biserica Sfânta Treime din Dudești. Nașii au pregătit lumânări cu un mesaj surpriză pentru cei doi.

După cum se știe, Andreea Bălan a ales ca nașii de cununie să fie Aurelian Temișan, colegul ei de la emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, și nevasta acestuia, actrița Monica Davidescu. La aceștia se adaugă și o persoană din partea mirelui, George Burcea. Temișan și Davidescu au ales lumânări atipice pentru această nuntă, cu un mesaj frumos trecut pe ele.

„Să purtați mereu în suflet amintirea zilei în care destinele voastre s-au unit. Să nu uitați promisiunile care v-au apropiat. Să vă acordați respect. Să aveți încredere. Să fiți prieteni, să vă iubiți. Cu dragoste, vă suntem alături în drumul vostru spre viitor. Ai voștri nași, Aurelian și Monica”, este mesajul de pe lumânări.