Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Au vrut să intre ilegal în România! 33 de cetăţeni străini, opriţi la frontieră

in Extern/ExtraNews de

   Poliţiştii de frontieră din Oraviţa au depistat, la frontiera cu Serbia 33 de cetăţeni din ţări asiatice şi africane care au încercat să intre ilegal în România, cu scopul de a ajunge în ţări din vestul Europei, informnează Poliţia de Frontieră.

   În cursul noptii de 6 spre 7 aprilie, poliţiştii de frontieră au declanşat o acţiune pe linia combaterii migraţiei ilegale, în urma căreia au depistat, în zona localităţilor de frontieră Comoraste și Grădinari, un număr de 33 de cetăţeni străini care se deplasau dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul ţării. Persoanele în cauză, care nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră Oraviţa pentru cercetări.

   Cei în cauză sunt 14 bărbaţi, şase femei şi 13 minori, adulții având vârste cuprinse între 20 şi 42 de ani, iar minorii între 2 și 14 ani. Aceştia au declarat că sunt cetăţeni din Irak, India, Qatar, Libia și Afganistan și au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România cu intenţia de a ajunge în ţări din vestul Europei. În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. (foto: politiadefrontiera.ro)


Ultimile din

Mergi la SUS