Au hotărât să primească pedeapsa cu moartea! Cine sunt oamenii care au decis asta! Se întâmplă acum, cu Gheorghe Dincă!

in ExtraNews de

Pe internet a fost inițiată o petiție pentru reintroducerea pedepsei cu moartea în cazul unor criminali precum Gheorghe Dincă. Până acum, aproape 200.000 de oameni au semnat petiția online

Cazul Caracal, în care monstrul Gheorghe Dincă a răpit două tinere, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, a dus la revolte ale oamenilor din întreaga țară. În special, în mediul online, sunt mulți care protestează și își doresc ca pedeapsa pentru monstrul Gheorghe Dincă să fie maximă. Mai mult chiar, a fost creată o petiție online pentru strângerea de semnături pentru reintroducerea pedepsei cu capitala.

”Pedeapsa cu moartea a fost abolită prin Decretul-lege nr. 6 din 7 ianuarie 1990 și decizia fiind cuprinsă în Constituția României din 1991, reconfirmată.

De asta avem nevoie de pedeapsa cu moartea, pentru aceste creaturi profund defecte și ireparabile. Merită această bestie indulgență?

Cerem modificare codului penal prin inasprirea pedepselor pentru viol, pedofilie si crima. Modificare articolului 218, (1) introducerea pedepsei de 25-50 de ani de inchisoare pentru viol, in loc (3-10 ani) inchisoare cat este in prezentul cod si pedeapsa cu moartea pentru crime odioase comise de criminali care NU mai pot fi reintegrati in societate!

Anii de închisoare, sau pedeapsa cu moartea, ar trebui aplicate, în funcție de gravitatea criminalității/faptei. Pedeapsa capitala trebuie aplicata ca masura extraordinara in cazuri similare bestiei/scursurii care deliberat a ucis niste copile!”, arată inițiatorul petiției online, care a strâns deja aproape 200.000 de semnături.