Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Au descoperit un seif in peretele de la bucatarie, cand si-au renovat casa!Cand l-au deschis au ramas muti de uimire

in Diverse de

Un cuplu din Phoenix, Statele Unite, a avut o surpriza de proportii atunci cand a decis sa-si renoveze casa. Un seif plin cu bani era ascuns intr-un perete al bucatariei.

Cei doi au povestit cum s-au mutat intr-o casa veche si au demolat bucataria, iar acolo au gasit seiful. Imediat si-au amintit ca atunci cand s-au mutat au gasit un cod in spatele unui dulap de medicamente, iar dupa cateva incercari au reusit sa deschida seiful. Inauntru erau nu mai putin de 51.080 de dolari, majoritatea in bancnote de 100 de dolari, dar si o sticla de bourbon din 1960.

„Am ramas uimiti. Timpul a stat in loc”, povesteste femeia, intr-o postare pe Imgur.

De asemenea, in seif se afla si o carte numita „Un ghid pentru nedumeriti”, de E.F. Schumacher, publicata in 1977. Inauntru era poza alb-negru a unui barbat, cu un mesaj pe spate: „Alan, am o carte pe care trebuie sa o citesti. Am subliniat cateva pasaje cheie. Prietenul tau, Vincent”.

In interiorul cartii se afla o harta a statului Arizona, precum si o serie de indicii care par sa duca spre o comoara ascunsa. Un bilet la Bingo cu trei numere incercuite se afla printre lucrurile gasite in seif.

„Daca Alan mai este pe undeva, ii erau destinate lui. Dar pastram bourbonul”, a incheiat femeia.


Ultimile din

Mergi la SUS