ATAC TERORIST la metroul din Londra! 17 persoane rănite

in Extern de

O explozie a avut loc la o stație de metrou din londara. Deflagrația a avut loc la stația Parsons Green, iar mai multe persoane au suferit arsuri relatează presa britanică.

UPDATE – Se pare că 17 persoane au fost rănite în deflagrație.  District Line a suspendat circulaţia metroului pe întreaga linie în urma incidentului.

Forețele de ordine și ambulanțele s-au deplasat la fața locului.

Se pare că un recipient a explodat într-o garnitură de metrou District Line. După ce a explodat recipientul, pasagerii au intrat în panică și au început să se îmbulzească. Ipoteza unui atac terorist este luată în calcul. Se pare că recipentul conținea o substanță chimică puternic inflamabilă.

Imaginile surprinse la fața locului arată oamenii panicați, speriați de posibilitatea unui nou atentat.

Recipientul a explodat în momentul în care ușile s-au deschis. Reamintim că Marea Britanie a fost ținta mai multor atacuri teroriste în acest an. Peste 20 de oameni au murit la un concert Ariana Grande din Manchester în luna mai, iar 5 oameni au murit după ce un individ a intrat cu mașina în ei, pe Podul Londrei.

Autoritățile investighează dacă explozia este un atac comis intenționat.

Mai mulți călători au suferit arsuri la față și primesc la această oră îngrijiri medicale la fața locului.

Poliția Metropolitană a anunțat că este la curent „incidentul” de la metrou și că va publica un prim comunicat de presă cât mai curând posibil.