Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

ATAC DEVASTATOR al unui doctor către GUVERN. Lovitură pentru pensionari

in Diverse de

Dezvăluire neașteptată a unui medic de familie! Acesta face praf Guvernul și Coaliția aflată la Putere! Conform doctorului, pensionarii au primit o lovitură de proporții, după mărirea pensiilor.

Doctorul Valentin Pantea, din județul Bihor, susține, citând o colegă, că, după mărirea pensiilor, pensionarii care depășesc limita de 900 de lei, chiar și cu un leu, nu mai pot benefecia de compensarea cu 90% a medicamentelor.

„De la o colegă, medic de familie (e bine să știe pensionarii cărora le-a crescut pensia peste 900 lei)Care mama voastră creșteți pensiile dar nu le spuneți pensionarilor care v-au votat că nu mai pot beneficia de compensarea de 90% dacă depășesc cu 1 leu limita de 900 lei??!! De ce ne lăsăți, mă, pe noi, cei care intră în contact primul cu pacientul să îi explicăm asta?!

De ce trebuie, mă, scarbelor ordinare să înghit eu toate insultele și nemulțumirile pacienților că v-ați gîndit voi, niște paraziți, să -i mințiți că le creșteți caliatatea vieții cu 5 lei, dar vor plăti ,de fapt mai mult pentru medicamente?!

de ce eu, medicul de familie trebuie să explic toate marsaviile pe care le faceți voi? De ce să plătim , mă, noi, penalizări ?? De ce ne impuneți mă, limite în activitatea noastră? Ne cunoaștem limitele știm ce, cum, cînd să dăm, să trimitem către alte specialități ! De ce să mă înjure pe mine mama copilului pe care ortopedul nu l-a primit la spital pentru că nu i-am dat al doilea bilet de trimitere în aceeași luna?? De ce sîntem noi medicii de familie cei care luăm toate bobirnacele? Unde sînteți toți cei care ne reprezentați ?? Unde sîntem noi, toți medicii de familie și ce ne dorim? Să înghițim în continuare toate insultele sau mai avem o urmă de coloana vertebrală ?”, a postat medicul bihorean, pe o rețea de socializare.

Ultimile din

Mergi la SUS