Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Asta e tare! Şi-a ascuns copiii sub fustă ca să-i treacă graniţa!

in Diverse/ExtraNews de

   Poliţiştii de frontieră bihoreni au descoperit doi copii, cu vîrstele de 2 respectiv 4 ani, ascunşi sub fusta mamei, care a încercat astfel să îi scoată ilegal din țară. Femeia şi-a motivat gestul spunând că nu a reuşit să le facă rost de documente de călătorie.

   La Punctul de Trecere a Frontierei Borş, pe 21 mai, s-a prezentat, pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager într-un autoturism, o femeie, Eva G. în vârstă de 23 ani, cetățean român cu domiciliul pe raza județului Mureș. la controlul amănunțit efectuat de poliţiştii de frontieră, aceştia au descoperit ascunși sub fusta femeii doi copii, în vârstă de 2 şi 4 ani, informează Poliţia de Frontieră.

   În timpul cerectărilor demarate de poliţişti, tânăra a declarat că cei doi sunt copiii săi şi dorea să ajungă cu ei în Germania. A recurs la această metodă deoarece nu a reuşit să le facă documente de călătorie româneşti.

   O altă femeie, la sfârșitul săptămânii trecute, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la Curtici, călătorind ca pasager într-un tren Inter Regio, pe ruta Viena – Bucureşti, care la controlul de frontieră s-a legitimat cu o carte de identitate ce purta însemnele autorităţilor române.Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat la control este fals. Femeia a fost dusă la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări.

   În urma verificărilor, s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţean român, E. O., în vârstă de 26 ani.Ea a declarat că a obţinut documentul fals de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaşte, în schimbul sumei de 150 euro şi a recurs la această metodă pentru că nu avea documente. Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei în cauză şi a întocmit actele de urmărire penală pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei, fals privind identitatea şi uz de fals. (foto: Poliţia de Frontieră)


Ultimile din

Mergi la SUS