Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Asistentă medicală filmată în timp ce fumează în cabina ambulanței, în timpul unei intervenții

in ExtraNews de

O asistentă medicală din Bihor a stârnit revoltă în mediul online după ce a fost filmată în timp ce fumează în cabina unei ambulanțe, chiar în timpul unei intervenții de urgență.

Femeia a fost filmată de șoferul de pe ambulanță, în timp ce încălca normele de lucru ale Serviciului de Ambulanţă a Judeţului Bihor, care interzic fumatul la o distanţă mai mică de 10 metri de cabina unei ambulanţe, potrivit ebihoreanul.ro.

Imaginile au ajuns și la conducerea instituției, unde a ieșit un scandal uriaș. Managerul SAJ Bihor, dr. Liciniu Venter, spune că între cei doi există un o relaţie de ostilitate, iar asistenta a cerut de mai multe ori să îi fie schimbat partenerul de echipaj.

„Am primit şi noi filmuleţul. Este pentru prima oară când se întâmplă un asemenea lucru. Între cei doi colegi există o problemă, este adevărat că doamna asistentă a cerut să facă echipă cu alt ambulanţier. Problema este că niciun alt ambulanţier de acolo nu doreşte să lucreze cu asistenta respectivă şi nicio asistentă cu ambulanţierul respectiv. Cred că vom decide, totuşi, să rămână în aceeaşi echipă”, a declarat acesta, potrivit sursei citate.

Nu este clar când a fost făcută filmarea, dar potrivit SAJ Bihor, angajații nu mai pot fi cercetați și sancționați disciplinar dacă au trecut mai mult de 6 luni de la săvârşirea unei abateri disciplinare.

Se pare că femeia ar fi renunțat să mai fumeze în ambulanță după ce a fost atenționată de conducerea instituției.

Sursa: ebihoreanul.ro


Ultimile din

Mergi la SUS