Așa se face un șpagat la sală! Loredana Groza și-a uimit fanii cu „flexibilitatea” ei

in Monden de

Sala de sport e ca a doua casă pentru Loredana Groza. Artista a devenit o inspirație pentru admiratoarele ei, care se întreabă când vor ajunge și ele să facă șpagatul în aer.

Lori e într-o formă de invidiat, iar asta se datorează muncii asidue pe care o depune la sală. La 49 de ani, cântăreața „rupe” sala de sport în două, spre uimirea fanilor ei.

Ieri, artista le-a arătat celor care o urmăresc pe rețelele sociale că poate face șpagatul, dar nu în felul în care îl știe toată lumea.

„Întinderea trupului și a minții este esențială pentru a evita rigiditatea”, a scris Lori pe Instagram.

„Bravo, Lori dragă! O inspirație pentru toți! Minte tânără și, evident, tgrup tânăr. Mă bucur pentru tine, văzând cum înflorești și strălucești în fiecare zi”, i-a scris o admiratoare.

Însă, Lori e și ea inspirată de o persoană dragă, fiica ei de 21 de ani, Elena. Cele două petrec foarte mult timp împreună.

„Ești cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat!! M-ai învățat ce înseamnă iubirea, iar eu încă învăț cum să fiu o mamă mai bună pe zi ce trece… Îmi doresc să rămâi fericită și sănătoasă și să ne atingi cu iubirea ta infinită și sufletul tău pur. Inspiră-ne întotdeauna cu cuvintele tale. Ești cea mai frumoasă fată din lume! Mama te iubește”, i-a transmis Loredana fiicei, de ziua ei.

Fotografii: @loredanagroza