Asa arată soția lui Pavel Stratan. Un soț și o fiică extrem de celebri, dar ea evită să apară în public.

in Monden de

Pavel Stratan a devenit cunoscut grație muzicii sale. La fel și fiica sa, Cleopatra Stratan, lansată în showbiz încă de la vârste fragede. Însă se știu puține despre mama Cleopatrei, care evită aparițiile publice.

Pavel Stratan s-a bucurat de notorietate grație muzicii sale și a lansat-o în showbiz și pe fiica lui, Cleopatra Stratan. Aceasta a devenit celebră încă de la vârste fragede, iar hitul ei – ‘Ghiță, te-aștept diseară la portiță’ – mai este fredonat și acum

Dar se știu puține despre soția artistului. Pe aceasta o cheamă Rodica Stratan și evită aparițiile publice.

Este o prezență discretă și se afișează rar inclusiv la evenimentele la care participă soțul ei, respectiv fiica ei.

Dacă Pavel Stratan și fiica sa, Cleopatra, nu mai au nevoie de nicio descriere, puține se știu despre soția artistului. Rodica Stratan nu prea apare la evenimente și nu-i place să fie în atenția presei.

Paparazzi Spynews au reușit, însă, să o fotografieze anul trecut, în timp ce lua prânzul alături de soțul său.

Explicații despre lipsa femeii din spațiul public a oferit și Pavel Stratan. Acesta e spus și de ce preferă să-și însoțească fiica la fiecare eveniment.

„Foarte multă lume întreabă «Da unde-i mama copiilor?». Asta este decizia ei, sa nu apară, însă mereu ne susține.Încă este devreme să o las singură, nu are 18 ani și să-i mai fiu prin preajmă. Știu că nu contează dacă are 17-18, 19 ani, dacă e rău copilul, poate și la 19 ani să facă prostii. Dar Cleopatra cred că niciodată nu o să facă, o să fie fetiță la locul ei, cum și este, modestă și cuminte”, a spus artistul.