Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Așa arată România defecta, corupta și oribilă, in care statul nu e in stare timp de 3 ani sa protejeze și sa ajute un copil de doar 14 ani! Drama unei fete de 14 ani vândută de tatăl său pe 50 de lei și o ladă de bere

in ExtraNews de

Caz la Târgu Secuiesc

In 2018 o fata de 14 ani este vândută de către un tata nenorocit, pentru 50 de lei și o lada de bere, unui alt nenorocit, pe numele sau Majlat Lorand, de 37 de ani. Acesta o bate și o violează pe fata timp de doi ani și jumătate. Fata a fost ținuta in sclavie și pusă sa facă munci grele. In acești doi ani a reușit de mai multe ori sa fuga. După primele evadări a mers acasă, unde însă tatal nu o primea și o ținea sa doarmă afara. Iar dimineața o lega și o ducea înapoi la nenorocit.

In 2019 fata reuseste sa fuga si cu ajutorul unui trecător ajunge la Poliția din Târgu Secuiesc, unde povestește prin ce a trecut timp de peste un an. Supriza însă! Politistul Lorincz Istvan nu s-a sesizat din oficiu și a falsificat declarația fetei, susținând ca aceasta își retrage plângerea scrisă inițial și l-a pus pe tatal fetei sa semneze falsul.

Fata este bătută și dusa iar la Majlat Lorand acasă, unde, sub amenințarea cuțitului este iar violată și bătută!

Fata reușește sa fuga și ajunge la mama sa, care după ceva timp o aduce iar la domiciliul tatălui. Acesta o vinde iar pe fata, in Ianuarie 2021, către un alt nenorocit, Majlat Istvan, 23 de ani. Acesta a violat-o zilnic, chiar de mai multe ori pe zi, a bătut-o cu coada unui topor și cu o curea, a lovit-o cu capul de ciment, iar mama nenorocitului o bătea cu biciul.

In mai 2021, după 5 luni de chin fata reușește sa fuga si merge iar la Politie, unde o doamna, pe numele sau Isabela Loredana Moroianu a decis sa nu se facă cercetări și nici sesizare pe acest caz!
Cum? Doi polițiști, un bărbat și o femeie, au refuzat in mod repetat sa ajute o copila bătută și violată, timp de 3 ani!

Acum nenorociții violatori și tatal au fost condamnați, in prima instanța la 9 ani și respectiv 12 ani! Doar atât?

Polițiștii sunt trimiși in judecata din noiembrie anul trecut, iar aceștia se apăra cu ajutorul celorlalți colegi din Politie, invocând numărul mare de dosare și timpul limitat. Cum? Deci îți vine un copil și spune ca a fost bătut și violat și tu ii spui ca nu ai timp? Dar ce ai domnule mai urgent de rezolvat? Dar doamna polițist cum a putut sa ignore acest caz? Ce fel de femeie e doamna și cum au trecut cei doi testele pentru a intra in Politie?

In același timp, exista mai mulți martori, vecini ai celor doi nenorociti violatori, care au tăcut și care…..nu au intervenit. Societate bolnava și nepăsătoare!

Pana in ziua de azi MAI tace pe acest subiect. Dar tac și marile trusturi de presa in acest caz, cu cateva excepții! Pana azi, statul roman și șefii din MAI nu au avut bunul simt in a-și cere scuze, in a plăti despăgubiri, in a suporta costurile de terapie și consiliere și in a-i trimite la dracu pe cei doi polițiști cu pensia lor speciala cu tot!

Tot ce a primit copila asta a fost de la instanța, despăgubiri de 50.000 de euro de la cei doi nenorociți, bani pe care nu ii va vedea vreodată pentru a-și plăti tratamentul și consilierea.

Ba, nu va e rusine acolo in scaunele voastre de la ministere si din posturile de conducere ale Poliției? Cum va uitați in oglinda când va vin dosarele astea? Cum va uitați in ochii copiilor voștri când voi, cei care trebuie sa ii protejați, le vindeți libertatea pentru câțiva lei?

Iar voi, astia adormiți din societate, care va faceți ca nu vedeți și nu auziți când cineva are nevoie de ajutor, voi pentru ce naiba respirați nene? Cand voi veti avea nevoie de sprijin cine credeți ca va veni sa va ajute? Nu va e rusine de voi, ca oameni?

Mihai Razvan Moraru Sursa ancheta: Presshub.ro

Ultimile din

Mergi la SUS