Aroganță de ministru. Eugen Teodorovici, către un protestatar din Brașov: „Du-te, bă, că vorbesc la telefon, ma lași?“. Reacția celorlalți miniștri

in ExtraNews de

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici s-a arătat deranjat ieri la Râșnv, de un protestatar brașovean care striga către demnitarii veniți să inaugureze în grup șantierul ciotului de autostradă Râșnov-Brașov, reproșându-le că își bat joc de județul Brașov.

In timp ce protestatarul striga că guvernul Dăncilă își bate joc de județul Brașov și că un kilogram de cartofi a ajuns să coste 4 lei într-un județ care altădată era unul dintre cei mai mari producători ministrul Finanțelor a avut o reacție cel puțin arogantă, uitându-se spre zona de unde veneau mesajele:

Protestatar: „Rușine, doamna Dăncilă, vă bateți joc de noi și de județul acesta. E 4 lei kilogramul de cartofi, asta e realizarea PSD“

Teodorovici: „Du-te, bă, că vorbesc la telefon. Lasa-ma, că mă… mă lași?“.

De altfel, după ce unii dintre cei prezenți la fața locului l-au numit „vagabond“ și l-au trimit „la muncă“ pe tânărul care striga către Guvernanți, acesta a devenit subiect de glume și pentru alți miniștri.

Nicolae Bădălău, ministrul Economiei, care înainte de venirea premierului Dăncilă a schimbat câteva cuvinte cu cel care striga, i-a mărturisit zâmbind ministrului Sănătății, Sorina Pintea, în timp ce o lua curtenitor de umeri, că el a stabilit o legătură cu tânărul protestatar venit de la Brașov.

Bădălău (râzând): „Vrei să-și spun ceva? Ăla e prietenul meu. Am vorbit cu el până acum“.

Pintea: „Pai, da! L-ai convins, văd!“, i-a răspuns Sorina Pintea, ministrului Economiei.

Viorica Dăncilă a ajuns luni la Râșnov cu cinci ministri pentru a inaugura șantierul sectorului Cristian – Râșnov din autostrada Comarnic – Brașov. Pe lângă ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, ea afost însoțită și de ministrul Economiei, Nicolae Bădălău, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici și ministrul Sănătății, Sorina Pintea.
Șantierul a fost sfințit de Mitropolitul Ardealului, Laurențiu Streza.

Premierul a spus despre protestatari că sunt persoane care refuză dialogul și care „nu au nimic concret“ și a acuzat „atitudinea violentă“ a acestora.

https://vimeo.com/337460534