Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Anunţul facut în urmă cu câteva minute de avocatul Daniel Ionaşcu, la Acces Direct! Mara Bănică a început să plângă instant

in ExtraNews de

Avocatul Daniel Ionașcu a suferit un accident grav de mașină şi a fost transportat de urgență la spital, acolo unde a fost operat.

Daniel Ionașcu a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a suferit un accident grav de circulație. Acesta s-a ales cu multiple leziuni în zona capului, dar și o ruptură de antebraț, accidentul având loc pe Autostrata A1, la km 32.

Mașina avocatului Daniel Ionaşcu a fost distrusă în totalitate, dar starea acestuia este stabilă şi el se află în afara oricărui pericol.

În cadrul emisiunii “Acces Direct”, Daniel Ionaşcu a făcut primele declaraţii, moment în care Mara Bănică a izbucnit în lacrimi.

“Vreau să vă spun că vă văd de pe un pat de spital… în România sunt medici de excepţie, mă plec cu plecăciune în faţa medicului Ioan Lascăr, nu credeam că există o intervenţie atât de rapidă, România are viitor.

Vreau să vă fac o mărturisire, venind pe targă, într-o salvare, de la kilometrul 32 spre spitalul de urgenţă din Capitală… mi-am amintit obiectivele de la “Acces Direct”, ce înseamnă să ai în faţă 1, 2 milioane de oameni…

Eşti cineva, pentru că spui, pentru că ai prilejul… Mi-am dat seama într-o clipă cât de zădarnic poate fi totul şi cât de important e să nu avem gândul acesta, ci gândul că poate mâine nu ne mai vedem, ceea ce era absolut posibil.

Nu cred în această clipă că noi nu ne vom mai vedea, vreau să vă spun tuturor celor de la “Acces Direct” simplu şi clar că vă iubesc pe viaţă din toată inima mea, îmi dau lacrimile că nu sunt acolo.” a fost declaraţia emoţionantă a lui Daniel Ioneşcu.

Mara Bănică şi Camelia Mitoşeru au izbucnit în lacrimi la auzul acestor cuvinte încărcate de emoţie.

“Ne-ai speriat foarte tare, eu te iubesc sigur, fără anestezie.” a spus Mara Bănică.

Prietena cea mai bună a lui Daniel Ionașcu, Camelia Mitoseru, a vorbit cu iubita avocatului. Bărbatul a suferit un accident rutier, marți (20 martie), pe austorstrada A1, la km32.

Daniel Ionașcu a suferit mai multe leziuni la cap, dar și la antebraț. El a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală. Avocatul vedetelor nu a ieșit încă din operație.

Ana, iubita lui Daniel Ionașcu, este în stare de șoc. Ea i-a spus Camieliei Mitoseru că se roagă la Dumnezeu ca avocatul să iasă cu bine din operație. Tânăra este extrem de afectată și speră că iubitul ei va trece cu bine peste acest impas, potrivit Spynews.ro.

Avocatul a pierdut controlul mașinii

„La data de 20.03.2018, în jurul orei 03.18, Sofei Ionut, in timp ce conducea un autovehicul pe Autostrada 1, in zona kilometrului 32, sensul de mers către București, din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul volanului și a intrat in partea spate a altui autoturism, condus de către Ionașcu Daniel Dumitru (avocat).

În urma impactului a rezultat rănirea avocatului Ionașcu Daniel Dumitru, care a fost transportat la spital, pentru primirea de îngrijiri medicale”, se arată în raportul Poliției, potrivit observator.tv.

Daniel Ionașcu a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală. El a a suferit mai multe leziuni în zona capului, dar și o ruptură de antebraț. Avocatul vedetelor a fost operat de urgență. Detaşamentul de Pompieri Bolintin Deal a publicat pe pagina de Facebook primele imagini de la accident.

Daniel Ionașcu a fost implicat într-un grav accident rutier, marție (20 martie). Avocatul vedetelor se află în stare gravă la spital. Accidentul rutier a avut loc pe autostrada A1, la km 32.

Sursa: romaniazi.net

Ultimile din

Mergi la SUS