Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Angajări masive la stat in Romania. Salarii de la 6.000 de lei pentru tineri. Afla daca te incadrezi

in ExtraNews

Conducerea DIICOT caută specialiști IT pentru a ocupa posturile vacante din Oradea, Cluj, Timișoara, Alba Iulia, Bacău, Constanța, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Ploiești, iar salariile ar porni de la 6.000 de lei pentru funcția de grefier-informatician, potrivit unor surse citate de Ebihoreanul.ro.

La concurs se pot înscrie persoanele care au cetăţenie română, domiciliul în România şi capacitate deplină de exerciţiu, nu au antecedente penale, nu au cazier fiscal și se bucură de o „bună reputație”, după cum este menționat în anunțul publicat pe site-ul DIICOT.

Concursul va avea loc începând cu data de 15 mai 2017, de la ora 10, la sediul DIICOT din Bucureşti, Calea Griviţei nr. 24, sector 1, şi va consta în susţinerea unei probe scrise şi a unei probe practice.

Comentarii
html image example

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Vă mulțumim cu drag, Echipa ExtraNEWS

Ultimile din

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul? Inchide aici ↗↗↗
Mergi la SUS