ANDREEA MARIN SE PREGĂTEȘTE PENTRU CEA DE-A PATRA CĂSĂTORIE?

in Monden de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

După ce s-a despărțit de medicul turc, Andreea Marin părea că nu-și găsește liniștea. De o perioadă însă, aceasa este fericită pentru că iubește din nou. Se mărită Andreea Marin?

Se comportă ca un cuplu căsătorit

Divorțul de Tuncay Ozturk nu a transformat-o pe Andreea Marin într-o femeie suferindă. Din contră, aceasta și-a găsit liniștea în brațele noului său iubit, consulul României în Libia, Ionuț Brâncoveanu.

Cei doi se iubesc de doi ani și se pare că totul merge ca pe roate, Andreea și Ionuț purtându-se ca și cum ar fi un cuplu căsătorit. Îndrăgostită peste cap de partenerul său, Andreea nu ratează nici o ocazie să iasă la brațul acestuia la restaurante scumpe. De altfel, de când sunt împreună, cei doi sunt nedespărțiți.

La fel de frumos se poartă și Ionuț Brâncoveanu cu iubita sa celebră, așa că nu ne vom mira deloc dacă vom asista la cel de-al patrulea mariaj al fostei Zâne a Surprizelor. Prima căsătorie a Andreei Marin a fost când aceasta avea doar 21 de ani cu Cristian Gheorghiță. A urmat mariajul din 2006 cu Ștefan Bănică Jr. și căsnicia cu medicul turc.

Felicia Iederă


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...