Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Amprenta anului 2022 asupra amenajărilor în baie

in Diverse de

Uneori nu mai contează cât de multe amintiri ai adunat în locuința ta, pentru că nevoia și dorința de renovare sunt prea puternice. Din fericire, în ziua de astăzi există atât de multe surse disponibile de unde te poți inspira pentru renovarea fiecărei încăperi din locuință, astfel încât nu mai este deloc dificila alegerea culorilor, obiectelor, modelelor, în general. Tot ce trebuie să ai este răbdare să cauți designul potrivit.

Deși nu este cea mai mare încăpere din casă, baia este un punct forte. Și cum acolo petreci timp de calitate seara când faci băi lungi de relaxare, dușuri fierbinți pentru detensionarea mușchilor sau îți urmezi ritualul de înfrumusețare, baia trebuie să fie un loc primitor, cald care să emane bună dispoziție, liniște și relaxare.

5 idei de amenajare a băilor în 2022

  •         Elemente cozy. Și datorită acestora vei obține un sentiment extraordinar de liniște. Unii designer afirmă că baia a devenit o extensie cozy a întregii case. Așadar, un covoraș rotund în mijloc, pereți colorați în ton cu camerele, un mic șemineu, statuete de mici dimensiuni, plante mici la ghiveci (naturale sau nu) – orice element mic pe care l-ai pune într-o camera pentru a fi cozy îl poți așeza în baie.
  •         Perete de sticlă sau draperii. Pentru o baie modernă poți opta pentru un perete de sticlă, dacă spațiul și amplasarea casei îți permit, sau geamuri mari pe care să le accesorizezi cu galerie și draperii lungi până în pământ. Draperiile sunt foarte căutate în acest an. Ele sunt bucăți de textile care transformă spațiul dintr-unul rece într-unul cald. Astfel că ele au puterea de a face ca baia să se simtă ca o cameră.
  •         Obiecte sanitare de calitate. Probabil unul din lucrurile care nu se vor demoda niciodata este să achiziționezi obiecte sanitate din materiale calitative. Sunt foarte folosite într-o baie. În special vasul de toaletă și chiuveta. Prin urmare, asigură-te că ceea ce cumperi te ține mulți ani și nu se sparge la primul obiect scăpat din mână pe ele. Dacă vei intra pe site-ul celor de la chiuvete-lavello.ro vei avea o surpriză, pentru că aici găsești chiuvete din granit de calitate superioară care îți garantează rezistență la zgârieturi, impacturi și temperature ridicate, fără a se decolora în timp. Cada de baie este de asemenea foarte important. Și este de prisos să mai menționăm că și aceasta trebuie să fie calitativă. Amintește-ți următorul aspect atunci când cumperi obiectele sanitare: calitatea va fi mereu în tendințe.   
  •         Accente vintage pe pereți și în obiecte. Cine spune că în 2022 domină stilul modern și contemporan? Stilul vintage este încă foarte căutat. Accente lemnoase pe pereți, obiecte din lemn cu design vintage, lumini din diferite unghiuri, linii drepte bine definite – toate acestea sunt caracteristice pentru o baie vintage a anului 2022.
  •         Culori tari. Sunt întâlnite tot mai des băile în culori tari. Albastru, verde, gri combinate cu roz etc. Se pare ca albul, negrul și griul simplu sunt de domeniul trecutului. Pentru o baie în culori alege fie să colorezi pereții, fie să cumperi obiecte colorate. Mai poți, de asemenea, să decorezi cu multe plante pentru o oază de verde liniștitor. Sau poți apela la un tapet cu diferite pattern-uri. Oricare ar fi culorile tale preferate, le poți găsi locul în baie.  

În concluzie, amenajarea băii în 2022 poate fi ceva cu adevărat plăcut. Pandemia a schimbat cu totul conceptul de normalitate. Ne-a făcut să avem nevoie de locuri liniștite, calde, calme chiar între pereții locuinței. De aceea, tendințele anului 2022 s-au inspirat din această metamorfoză a conceptului „normalitate” și designerii au creat cele mai spectaculoase și deosebite modele de băi pentru locuința ta. Tu cum ai transpus această definiție nouă a normalității în casa ta?

credius.ro

Ultimile din

Mergi la SUS