Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Amenda primită de un şofer de pe ambulanţă pentru că a lovit un mistreţ. ”Eu am plecat acolo să salvez omul, n-am plecat să omor porcu’!”

in Diverse de

Situaţie aberantă în Cujmir, Mehedinţi. Un şofer de pe ambulanţă a fost amendat cu 870 de lei pentru braconaj după ce a lovit un porc mistreţ în timp ce mergea la un pacient.

Incidentul s-a petrecut duminică noapte în comuna Cujmir, judeţul Mehedinţi, unde bărbatul se îndrepta spre un bolnav care solicitase ajutorul medicilor, relatează news-mehedinti.ro.

″În jurul orei 00:50, mă deplasăm cu autosanitara la Gârlă Mare, la un pacient. Mergând pe drum, la un moment dat, din partea stânga mi-a apărut un porc mistreţ, în scurt, în 2-3 metri. Asistenţă nici nu a avut timp să vadă… Eu am dat în frâne cât am putut, într-adevăr maşină a corespuns, a frânat, dar ce putea să mai facă?”, a povestit ambulanțierul Alin Naramzoi.

”Prima dată mi-a dat amendă dl. poliţist 870 de lei, a zis că nu am adaptat viteza la condiţiile de drum şi că mă bagă la conduită preventivă. Am venit în staţie, am aşteptat până s-a dus la Vanju Mare, a venit cu alcooltestul, m-a verificat, a ieşit zero, că nu am băut….I-am spus daţi-mi un avertisment. A zis: Nu se poate, trebuie să va dau o amendă, nu discut cu dvs. A mai fost un domn aicea, când a văzut a rămas şi el blocat, a şi plecat de lângă noi. Eu am plecat acolo să salvez omul, n-am plecat să omor porcu’! Şi eu aş fi vrut să-l evit, să nu-mi fărâme Salvarea!”, s-a plâns ambulanțierul.

Sursa: news-mehedinti.ro

Ultimile din

Mergi la SUS