Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Alungă plictiseala din viața copilului tău – Cum poți să faci asta?

in Diverse de

Vacanța de vară este un prilej bun de joacă, dar și de plictiseală pentru unii copii. Nu-ți lăsa micuțul să devină dependent de televizor sau jocuri video. Ajută-l să se distreze și să socializeze. Ruperea de școală sau de grădiniță poate fi destul de bruscă și dureroasă pentru unii dintre ei. Dacă cel mic nu are un partener de joacă, poți să te transformi chiar tu în cel mai bun camarad al lui. Ajută-l să-și descopere noi abilități și să-și găsească noi pasiuni.

Iată cum poți să-i faci vara mai frumoasă și să-i alungi plictiseala!

  1. Jocul air hockey

Este un joc îndrăgit de copii, deoarece necesită un partener de joacă și multă interacțiune. Unde mai pui și faptul că se poate juca pe echipe, organizând chiar și campionate. Acest joc îmbunătățește coordonarea mână-ochi și gândirea strategică. Regulile sunt simple și ușor de înțeles, putând fi utilizat începând cu vârsta de trei ani. Cu timpul se poate transforma chiar într-un hobby, fiind o activitate practicată de mulți adulți. Ba chiar poate fi tratat ca un sport, existând competiții și turnee la nivel înalt.

Potrivit atât pentru fete, cât și pentru băieți, jocul air hockey poate fi un prilej bun de a-și face noi prieteni sau de a organiza petreceri. Alege dimensiunea mesei de joc în funcție de vârsta copilului.

  1. Mașini cu telecomandă

Magazinele cu jucării pentru copii oferă o gama largă de mașini cu telecomandă, ideale pentru băieți, dar și pentru fete. Mărimile, modelele și complexitatea dotărilor pot satisface și cele mai pretențioase gusturi. Cei mici sunt încântați de posibilitatea de a conduce mașini cu telecomandă pentru copii, de a se imagina în pielea șoferului de mașină de curse, camion, tractor, ș.a.m.d.

Pentru a nu se plictisi, îi poți organiza circuite cu obstacole. Cum joaca este mai frumoasă cu un prieten, această activitate poate fi desfășurată de un număr nelimitat de copii. Mai mult, mașinile cu telecomandă pot fi dotate cu porturi auxiliare SD și USB, care să-i permită să asculte muzica preferată în timpul curselor. Aceste jucării au o viteză, în medie, de 3-6 km/h, ceea ce asigură siguranța copilului.

  1. Quercetti String Art

Pentru că probabil copilul tău nu poate avea tot timpul un partener de joacă, iată un joc care o să-l țină ocupat și o să-i dezvolte dexteritatea, gândirea creativă și coordonarea mână-ochi. Arta de a încrucișa firele de ață după un anumit model, oferă multor copii o activitate de care se plictisesc foarte greu. 

Poți găsi un astfel de joc pe Hippoland.ro. Modelele variate, culorile diverse și gradele de dificultate disponibile te ajută să faci alegerea perfectă pentru cel mic. Un astfel de joc este recomandat pentru copiii de peste patru ani. În momentul de față, tablourile din mii de cuie și ațe sunt la mare căutare, transformându-se chiar într-o sursă de venit.

Așadar, venirea verii trebuie tratată ca atare, cu multe jocuri și activități care să nu-i permită copilului tău să se plictisească. Alege unul dintre jocurile de mai sus și sigur o să-și aducă aminte cu bucurie de această vacanță!


Ultimile din

Mergi la SUS