Alte doua decese, o tânără de 27 de ani şi un bărbat de 71 de ani. Bilanţul ajunge la 40

in ExtraNews de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Alte două decese ale unor persoane diagnosticate cu coronavirus au fost anunţate duminică, bilanţul ajungând la 40.

Un bărbat, de 71 ani, din judeţul Suceava, contact cu o persoană care a revenit din Austria a decedat duminică, la Secţia ATI A Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Cluj-Napoca,  În data de 25 martie i s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19, care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Cluj-Napoca. Rezultatul testării din data de 26 martie a fost pozitiv.  Bărbatul avea o tumora neuroendocrina, hipertensiune arterială şi anevrism de aortă.
Un alt deces este al unei tinere de 27  de ani cu domiciliul în judeţul Botoşani.
În data de 22 martie i s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul  Clinic de Boli Infecţioase Iaşi. Rezultatul testării din data de 23 martie  a fost  pozitiv.
Tânăra, care avea diabet zaharat tip I decompensat., a murit duminică, la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi.
Autor: News.ro

DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...