Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Alte decese ale unor persoane diagnosticate cu coronavirus, trei bărbaţi din Ialomiţa. Cel mai tânăr are 39 de ani. Bilanţul deceselor se ridică la 37

in ExtraNews de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

lte trei decese ale unor persoane diagnosticate cu coronavirus au fost anunţate sâmbătă seară. Este vorba despre trei bărbaţi din Ialomiţa, cel mai tânăr având 39 de ani. Bilanţul deceselor se ridică la 37.

Una dintre persoanele decedate este un bărbat de  39 ani, din judeţul Ialomiţa. S-au recoltat probe pentru COVID 19 în data de 26.03.2020, rezultat pozitiv în data de 28.03.2020. Decedat în 26.03.2020 în izolatorul SpitaluluiŢăndărei. Fără boli asociate cunoscute.
 Un alt bărbat decedat, tot din judeţul Ialomiţa, are 60 de ani şi suferea de obezitate. Acesta a murit la domiciliu.
Cel de-al treilea bărbat decedat este tot din Ialomiţa, are 77 de ani. El a murit la domiciliu.
Pentru bărbaţii de 60 şi de 77 de ani au fost recoltate probe de către medicina legală în 26.03.2020, rezultat pozitiv fiind anunţat în data de 28.03.2020.
Niciunul dintre decedaţi nu a avut istoric de călătorie şi nici contact cunoscut cu caz confirmat.

DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS