Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Alexandru Rafila: Nu înțeleg de ce poartă mască persoane singure în autoturism

in Sanatate de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie și reprezentantul României în Organizaţia Mondială a Sănătăţii, a declarat miercuri seară la Digi24 că unii români au un comportament compulsiv în epidemie.

„Am vazut persoane singure in autorism si poarta masca. Sincer sa fiu, nu inteleg de ce. Astea devin comportamente compulsive si nu trebuie sa abuzam de ele e ca ne vor face viata un calvar”, a declarat Rafila. „Eu nu sunt un mare adept al manusilor. E mult mai simplu sa ma spal pe maini decat sa schimb manusile, plus ca spalatul pe maini curata mai bine. E mult mai eficient, decat sa port manusi patru ore, sa ma spal pe maini din jumatate in jumatate de ora sau din ora in ora”, a mai spus acesta.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS