Alexandru Cumpănaşu a făcut anunţul la câteva zile după ce Alexandra a fost declarată moartă de IML: Acesta este BREAKING NEWS-ul pe care-l aşteptam

in ExtraNews de

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, a arătat, în emisiunea „România 9” de la TVR, care erau ştirile de breaking news pe care le aştepta zilele acestea.

„Referitor la candidaţii la alegerile prezidenţiale ar trebui ca, tocmai pentru că urmează o campanie electorală, să anunţe că fac totul, dar totul pentru a destructura clanurile mafiote. Eu nu prea văd asta. Eu mă gândeam că în dimineţile acestea, când mă trezesc, mă trezesc cu breaking news-uri care spun: clanul nu ştiu care – RAS!; clanul de la Constanţa – RAS!; clanul de la Bacău – RAS! Eu mă trezesc în fiecare dimineaţă cu nişte comunicate seci de la miliţie sau de la Parchet care zic aşa: ‘în această dimineaţă am mai efectuat nişte cercetări cu privire la Dincă’.

Măi, lăsaţi-l pe Dincă. Am spus aşa: ţara asta are clanuri în fiecare oraş. Eu mă aşteptam să faceţi în aşa fel încât în fiecare zi să arestaţi câte un clan, să îl duceţi în puşcărie. Unde sunt aceste clanuri?”, a declarat Alexandru Cumpănaşu.