Alexandra, o româncă de 23 de ani care muncea în Belgia, a murit fulgerător pe stradă. Greșeala i-a fost fatală.

in Extern de

Într-o după-amiază, după ce a ieşit de la serviciu, Alexandra a fost accidentată mortal de un TIR. Şoferul nici a oprit autotrenul, pentru că nu şi-a dat seama de cele întâmplate, potrivit stiridiaspora.ro.

Accidentul s-a produs pe 21 noiembrie, în jurul orei 17.00, atunci când Alexandra Bălan se întorcea acasă de la serviciu. Se afla lângă un abator când şi-a sunat soţul. Probabil, voia să-i propună să meargă împreună acasă. N-a mai apucat, pentru că, în timp ce vorbea la telefon, s-a angajat în traversarea străzii, prin spatele unui camion care staţiona.

Din sensul opus, a venit un alt TIR care a lovit-o în plin. Alexandra n-a avut nicio şansă de supravieţuire. A murit pe loc. Şoferul TIR-ului n-a observat-o. Şi-a continuat drumul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, până când martorii oribilului accident i-au făcut semn să oprească maşina.

„Şoferul a fost foarte afectat de cele întâmplate”, a declarat primarul oraşului, Vera Celis.

Rudele, prietenii, dar şi românii care nu au cunoscut-o personal pe Alexandra sunt devastaţi după tragedie şi au transmis sute de mesaje de condoleanţe.

„Îngeraşul meu scump şi frumos te aştept sa vii, ce ma fac fără tine câtă tristeţe în suflet ne-ai lăsat, atât de tânără! Puiu mami nu mai pot de dorul tău.” „Dumnezeu să o ierte şi să o aibă în pază!!!” „Dumnezeu sa o ierte, putere familiei ! Nu-mi vine să cred!”Loading...