Alex Bodi, mesaj acid pentru români după incendiul de la Catedrala Notre Dame. Ce a spus iubitul Biancăi Drăgușanu în urmă cu puțin timp: “Vă puneți toți poze și jeliți Parisul”

in Monden de

Alex Bodi le-a transmis românilor un mesaj dur, după incendiul de la Catedrala Notre dame. Iubitul Biancăi Drăgușanu a criticat atitudinea celor care s-au arătat afectați de incendiul care a izbucnit la Catedrala Notre Dame din Paris.

Alex Bodi i-a criticat dur pe românii care au s-au arătat afectați de incendiul izbucnit la Catedrala Notre Dame din Paris. Iubitul Biancăi Drăgușanu a fost deranjat de faptul că românii sunt preocupați mai mult de ce se întâmplă dincolo de granițele țării noastre.

”Sunt șocat de toți românii care plâng Catedrala de la Notre Dame! Da, e un lucru trist, tragic chiar… au “dispărut” sute de ani de istorie, nu zice nimeni sa nu-ți para rău!!! Va puneți toți poze și jeliti Parisul! Dar ce se întâmpla la noi in țara nu mai jeliti??

Cand cad spitalele și nu le reface nimeni, când clădiri de pe vremea lui Ceaușescu se dărâmă sub ochii noștri, când casele memoriale ale poeților și ale personalităților patriei noastre sunt distruse și nu face nimeni nimic??? Acolo nu mai postați și plângeți? Plânge Europa pentru noi cumva? Ar fi bine dacă am fi așa “uniți” pentru România in primul rând apoi pt alții!!! Numai bine!!👌”, a scris Alex Bodi pe contul său de Facebook.