Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Al optulea deces al unei persoane diagnosticate cu coronavirus – un bărbat în vârstă de 70 ani, cu obezitate de gradul ll – 2

in Sanatate de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

A  optulea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus a fost înregistrat marţi dimineaţă. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 ani, cu obezitate de gradul ll.

”În această dimineaţă a fost înregistrat al  optulea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 ani,  internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Craiova, confirmat pozitiv în data de 19.03.2020”, anunţă Grupul de Comunicare Strategică.
Pacientul a sosit pe data de 07.03.2020 din Italia împreună cu fiica sa, care se află în acest test moment în autoizolare.
Pacientul a fost internat pe data de 19.03.2020 la SCBI Craiova cu insuficienţă respiratorie, fiind internat pe sectia ATI a spitalului.
Acesta suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulină. De asemenea, pacientul avea obezitate grad II scrie news.ro

DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS