Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Aici se duc o parte din banii tăi! Statul le dă mâncare GRATIS ei o aruncă la gunoi.

in ExtraNews de

Asistaţii social din Bucureşti fac mofturi când vine vorba de meniul pe care îl primesc gratis, la cantina socială. Emisiunea „Asta-i Romania!” a postului Kanal D a prezentat un reportaj amplu, însoţit de imagini care au revoltat mii de români, plătitori de taxe, din banii cărora se asigură mâncarea acestor aşa-zişi nevoiaşi. Concret, au fost filmate persoane care aruncau pe asfalt mâncarea primită  pe motiv că nu are suficientă carne, iar pâinea nu e suficient de pufoasă.

Trei zile pe saptamana, asistatii social se strang in fata cantinei sociale, de unde primesc o masa calda si alimente reci pentru urmatoarea zi. Multi dintre ei sunt amarati, altii sunt oameni in toata firea, numai buni de munca, cu mainile sau grumazul incovoiat sub greutatea aurului. Unii se recomanda saraci, dar stramba din nas in fata farfuriei cu mancare platita din buzunarul contribuabilului.

Reporterii „Asta-i Romania!” au fost printre asistatii social, multi dintre acestia apti de munca, si i-au intrebat daca ar vrea sa munceasca. Raspunsurile primite sunt naucitoare.

„Pai depinde valoarea pe care o primesti! Pentru ce? Pentru o portie de mancare sa nu mergem la furat?”, suna raspunsul unuia dintre asistati.

„Nu pot sa muncesc ca ma doare capul, ma ia cu ameteala! Ma doare capul de o luna de zile, am pastile acasa, deci e nasol cu munca! Pentru ce sa muncim?”, este raspunsul altui asistat social.

Si asta nu este tot. Cand vine vorba de mancarea primita gratis, si aici nemultumirile sunt multe: ba ca puii dati de stat sunt cam vinetii, ba ca sarea e umeda.

La Ploiesti insa, autoritatile au gasit solutia. Risipa a fost stopata printr-o regula simpla, de bun simt: cine munceste pentru Primarie primeste mancare, cine nu, rabda! Astfel, la sase luni, inspectorii fiscali verifica veniturile sarmanilor abonati la cantina sociala, si la fiecare castig ii scot automat de pe lista asistatilor.

Arunca mâncarea la gunoi

Fac nazuri la mâncare. Dupa ce ca e gratis. Iata aici ce spun asistatii sociali care au "haur" la gat =>> https://goo.gl/G7EbNd

Posted by Info Stiri on 8 August 2017

In urma acestei reguli, venite din partea autoritatilor, rezultatul a fost unul neasteptat: cantinele sunt pe cale sa se inchida din lipsa de clienti. 800 de persoane din 1200 au renuntat deja la masa calda, dupa ce au fost obligati sa isi castige painea, prin munca.

Ultimile din

Mergi la SUS