Ai petrecut o noapte în oraș? Iată ce ai de făcut pentru ca pielea ta să nu sufere

in Diverse de
horacredit.ro/

Pentru că încă tot mai multe pub-uri și restaurante sunt deschise, poți ieși toamna aceasta în oraș la o petrecere, în condiții responsabile, sau chiar și într-un club pentru a te bucura de muzică, dans și voie bună.

Totuși, dacă nu știai, atunci când pierzi o noapte în oraș, corpul tău are de suferit. Și nu doar pentru că îți dai somnul peste cap, ci și pentru că alcoolul și orele nedormite îți pot influența negativ pielea și sănătatea.

Descoperă în rândurile de mai jos patru sfaturi care te vor ajuta să te pui pe picioare și să previi îmbătrânirea pielii după o noapte pierdută în oraș.

Cum poți avea grijă de corpul tău după o seară de petrecere

  • Hidratează-te corespunzător

De la orice seară dansantă este nelipsit cel puțin un cocktail alcoolic. Dacă ai întrecut măsura cu alcoolul, probabil vei simți pe parcursul nopții cum începi să te simți deshidratată. Pe lângă faptul că băuturile alcoolice, consumate în cantitate mare, pot dăuna pielii, consumul de alcool afectează sănătatea oaselor, lucru care ar trebui să te pună pe gânduri atunci când urmează să îți comanzi un alt pahar.

După ce ajungi acasă, înainte de a te culca, ai grijă să te hidratezi corespunzător, cu apă la temperatura camerei. Pentru a-ți fi mai ușor, poți păstra o cană reutilizabilă lângă pat pentru momentele în care te trezești însetată.

  • Recuperează-te prin somn

Pentru a te pune cât mai repede pe picioare, încearcă să dormi cât mai multe ore din momentul în care ajungi acasă. Corpul tău va simți din plin oboseala, așa că, pentru a funcționa mai bine în zilele următoare, încearcă să dormi cel puțin șapte ore, dacă programul îți permite.

  • Urmează rutina de îngrijire a pielii

Nu contează ora la care ajungi acasă! Pielea ta, înainte de somn, trebuie să fie îngrijită. De multe ori poate fi obositor să mai faci și acest pas, dar trage puțin de tine. Pielea îți va mulțumi în timp.

Urmează aceeași rutină de îngrijire ca cea de seară, chiar dacă tu poate ai ajuns acasă dimineața. Demachiază-te corespunzător, spală-te cu un gel de față și, pentru a fi sigură că îi oferi pielii tot ce are nevoie, folosește și produse de îngrijire coreene de pe Wowskin.ro. De exemplu, cu doar câteva produse Laneige pielea ta va fi mult mai hidratată și elastică.

  • Mănâncă multe fructe și legume

Încearcă ca micul dejun de a doua zi să fie alcătuit din multe fructe și legume cu efect antioxidant. Dacă nu îți place să le consumi așa, simple, îți poți face un smoothie delicios.

Alege să consumi doar alimente fresh, care să-ți dea energie. Evită mâncărurile grele, prăjelile sau carnea, fiindcă nu te vor ajuta deloc. Din contră, corpul și pielea ta se vor reface mult mai greu, starea de oboseală va fi tot mai accentuată și nu îți vei putea relua activitățile așa cum ești obișnuită.

În concluzie, atunci când ieși în oraș și petreci o noapte întreagă, este important cum alegi să îți tratezi corpul și cum îl ajuți astfel încât refacerea lui să fie mai ușoară. Produsele cosmetice cu care îți îngrijești pielea, ceea ce alegi să mănânci, dar și ceea ce bei, se vor oglindi în calitatea pielii tale.

horacredit.ro/