Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Ai o firma de curatenie sau o afacere in domeniul HoReCa? Afla cum sa le oferi clientilor tai curatenie la cele mai inalte standarde

in Diverse de

Fie ca detii o afacere in domeniul HoReCa sau o firma specializata in activitati de curatenie, exista metode prin care poti excela la acest capitol si te poti diferentia de concurenta. De cele mai multe ori, atentia la detalii, folosirea unor produse si aparate calitative, dar si oferirea de servicii extra te pot ajuta sa obtii satisfactia clientilor. Un client multumit poate deveni un client pe termen lung, ceea ce inseamna o afacere mai puternica si mai prospera pentru tine. 

 

  Afla cum poti oferi calitate la cele mai inalte standarde atunci cand vine vorba de curatenie

 

Foloseste intotdeauna cele mai bune produse

 

 Solutille de curatenie trebuie sa ofere mai mult decat o suprafata fara praf sau pete. Acestea trebuie sa degreseze, sa dezinfecteze, sa indeparteze calcarul si alte substante daunatoare, toate acestea fara a reprezinta un risc asupra sanatatii si fara a fi extrem de toxice. De aceea, pentru curatenie la cele mai inalte standarde, nu este o idee buna sa folosesti produse destinate curateniei uzuale, de intretinere. Daca iti doresti sa achizitionezi toate produsele dintr-un singur loc si ca acestea sa fie calitative, incearca gama de produse de curatenie profesionale de la Dacris, special destinate curateniei profesionale. 

 

Pe langa produsele potrivite de curatenie, ai nevoie si de aparate de calitate, care sa indeparteze usor mizeria si pe care angajatii sa le poata manevra simplu, fara a obosi prea repede. De la aspiratoare si pana la mopuri, incearca sa studiezi bine oferta pietii si sa testezi pe cat posibil cat mai multe dintre aceste produse, pana le gasesti pe cele care ajuta intr-adevar la o curatenie impecabila.

 

Incearca sa oferi mai mult decat servicii standard

 

Serviciile standard de curatenie sunt bune, insa pentru antreprenori, este important sa se diferentieze pe o piata atat de competitiva. Incearca sa oferi servicii extra ori de cate ori este posibil. Spre exemplu, poti oferi curatenie impecabila, dar si servicii de dezinfectare completa sau dezinsectie pentru cei ce ce doresc sau au nevoie. Gandeste-te la ce alte servicii din sfera celor pe care le oferi deja ai putea adauga in portofoliul afacerii tale. Daca detii o afacere in domeniul HoReCa, gandeste-te cum poti pune un accent mai mare pe curatenie, prin combinarea acesteia cu elemente de amenajare si prin atentia la detalii, cum ar fi prosoapele de un alb impecabil si mereu parfumate in camerele de hotel.

 

Seviciile de curatenie, fie pentru case, industriala sau in domeniul HoReCa sunt o idee de afacere excelenta, deoarece ele sunt atat o necesitate, cat si un domeniu ce ajuta la diferentierea pe piata. Spre exemplu, un hotel, un restaurant sau un salon cu o curatenie impecabila au toate sansele sa se remarce. De asemenea, firmele de curatenie pot avea un portofoliu larg de clienti daca ofera servicii extra si daca ceea ce ofera este mereu la cele mai inalte standarde.

Ultimile din

Mergi la SUS