Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Ai o afacere în HoReCa și dorești personal calificat din Asia? Iată 3 motive pentru care să colaborezi cu o agenție de recrutare

in Diverse de

Industria ospitalității este unul dintre cele mai profitabile sectoare din România și din întreaga lume. Având în vedere ritmul rapid în care această industrie este în creștere, companiile trebuie să țină pasul cu cerințele din domeniu, angajând mai mult personal. Cu toate acestea, angajarea unui nou lucrător poate consuma timp prețios pentru multe companii. 

Dacă ești angajator în domeniul ospitalității, află că există multe avantaje ale colaborării cu o agenție de recrutare a muncitorilor din Asia:

  • Economisești bani

Angajarea unui candidat nepotrivit poate însemna cheltuieli considerabile pentru afacerea ta HoReCa. Un astfel de angajat nu numai că poate afecta bugetul firmei, dar și moralul și cultura companiei pe termen lung. Deoarece agențiile de recrutare sunt experte în identificarea talentelor de top, șansele de a găsi angajatul ideal sunt foarte mari, lucru pe care l-au observat tot mai multe afaceri din domeniu. Muncitorii asiatici sunt cunoscuți pentru dedicarea și implicarea lor, iar majoritatea care sunt recrutați în spațiul european sunt muncitori calificați, cu experiență în domeniu. Fiindcă instruirea și integrarea unui angajat asiatic poate să implice costuri adiționale (zborul cu avionul, cazarea, etc) merită să soliciți ajutor de la o agenție de recrutare, deoarece aceasta poate eficientiza cheltuielile și te va ajuta să economisești bani pe termen lung. 

  • Economisești timp

Ca angajator, timpul este cea mai prețioasă resursă și, din păcate, angajarea de personal nou este un proces pe termen lung. Permițând unei agenții de recrutare să gestioneze nevoile de angajare ale afacerii tale, ai mai mult timp să te concentrezi asupra altor operațiuni necesare. 

 

Recrutarea este mai mult decât potrivirea unui candidat cu un rol. Poate fi necesar să treci prin zeci de CV-uri, apoi să restrângi această listă la 20 de candidați care corespund cerințelor. Mai mult, recrutarea mai include testarea înainte de angajare, interviurile și verificarea referințelor fiecărui candidat, ceea ce înseamnă mult timp prețios care poate fi salvat dacă apelezi la o agenție de recrutare personal din Asia, precum Work-finder.eu – companie care te poate ajuta să economisești timp prețios și să câștigi candidați potriviți, în cel mai eficient mod.

  • Recrutorii au setul de abilități necesare angajării

Recrutorii sunt instruiți pentru a oferi acces la candidați de top și este datoria lor să cunoască piața angajărilor din afară și să știe cel mai bine cum să listeze compania ta potențialilor candidați. Agențiile au o expertiză semnificativă și o perspectivă pe piața locurilor de muncă, la nivel internațional, național și local, pe care angajatorii le pot folosi atunci când își planifică strategia de recrutare. Consultanții în recrutare înțeleg nevoile angajatorilor din industria ospitalieră, dar și așteptările candidaților – acest lucru înseamnă că angajatorii pot lua decizii educate, care să aibă un impact pozitiv asupra productivității la locul de muncă. 

Drept urmare, agențiile de recrutare nu numai că te pot ajuta să economisești timp și bani, dar au și abilitățile necesare pentru a lua cele mai bune decizii de angajare pentru afacerea ta din industria ospitalieră. Practicile de recrutare sofisticate, împreună cu piața competitivă a locurilor de muncă, înseamnă că agențiile de recrutare sunt necesare mai mult ca niciodată. 

Ultimile din

Mergi la SUS