“Adevăratul bilanț”. PNL a realizat un clip video cu toate gafele premierului Dăncilă

in ExtraNews/Politic

Liberalii au realizat un clip video în care au adunat toate gafele și greșelile de exprimare ale premierului Viorica Dăncilă, după 1 an de la preluarea mandatului. 

“Premierul Gafelor” sau “Premierul Dezastru” – așa ar trebui să intre Viorica Vasilica Dăncilă în cărțile de istorie.

Viorica Dăncilă a făcut gafe într-un an de zile cât alții în 100 de ani. Un asemenea premier este o rușine pentru România și trebuie să plece urgent din funcție pentru că în fiecare zi petrecută la Palatul Victoria distruge șansele românilor la o viața decentă și imaginea României peste tot în lumea civilizată.

Clipul de mai jos este adevăratul bilanț al guvernării Dragnea-Dăncilă-Tăriceanu, o guvernare de râsul lumii, care nu trebuie să se mai repete niciodată.

“Premierul Gafelor” sau “Premierul Dezastru”

“Premierul Gafelor” sau “Premierul Dezastru” – așa ar trebui să intre Viorica Vasilica Dăncilă în cărțile de istorie. Viorica Dăncilă a făcut gafe într-un an de zile cât alții în 100 de ani. Un asemenea premier este o rușine pentru România și trebuie să plece urgent din funcție pentru că în fiecare zi petrecută la Palatul Victoria distruge șansele românilor la o viața decentă și imaginea României peste tot în lumea civilizată. Clipul de mai jos este adevăratul bilanț al guvernării Dragnea-Dăncilă-Tăriceanu, o guvernare de râsul lumii, care nu trebuie să se mai repete niciodată.#PremierulGafelor #PremierulDezastru

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Marţi, 29 ianuarie 2019