Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Actorul francez Alain Delon a afirmat:”Iubesc femeia, femeia e iubirea, încă nu sunt gay”. România îi va decerna premiul de excelență inegalabilului actor

in ExtraNews de

Actorul Alain Delon a fost plăcut impresionat de primirea care i s-a făcut vineri în Piața Unirii din Cluj-Napoca, la proiecția filmului ”Afacerea Pigot”.
Sâmbătă, la Cluj, Alain Delon, a fost întrebat într-o conferință de presă, ce este dragostea pentru el și a răspuns în stilul caracteristic al unui bărbat care a fost mereu iubit de femei: „Dragostea e cel mai important lucru din viață, lucrul care mă interesează cel mai mult în viață, e lucrul pe care îl iubesc cel mai mult, dragostea, iubirea, iubesc femeia, femeia e iubirea, încă nu sunt gay” și a mărturisit: „Femeilor le datorez totul, lor le datorez totul, ele m-au făcut să vreau să citesc în ochii femeilor ești cel mai bun, cel mai important!”
Sfatul dat de marele actor începătorilor în actorie este cel pe care l-a primit și el când a debutat, de la un regizor:”fii ceea ce ești, privește cum privești tu, zâmbește cum zâmbești tu, vorbește cum vorbești tu, spune cum spui tu, nu juca, fii tu însuți, trăiește!”
Alain Delon a spus că a dorit să cunoască toate fațetele meseriei sale și că se bucură că a putut să facă tot ceea ce a vrut în cariera cinematografică, fiind actor, scenarist și regizor.
Amintind de plecarea sa definitivă, marele actor a menționat că:” mai am un proiect pentru teatru și unul cinematografic pentru iarna aceasta” și că i-ar face plăcere să facă un film cu o femeie regizor. Actorul a afirmat:”nu mi s-a propus să joc, dar mi-ar plăcea acest lucru.”
În ceea ce privește festivalul de la Cannes, Alain Delon a spus:”Probabil nu mă mai plac cei de la Cannes și nici eu pe ei. Ce să caut eu acolo?” și că festivalul s-a transformat într-un show, un festival mai mult american.
Anul trecut actorul a văzut filmul „Bacalaureat” care i-a plăcut, dar a mărturisit că nu știe prea multe despre cinematografia românească.
La Gala de închidere a TIFF de la Teatrul Național, actorul francez Alain Delon va primi în semn de prețuire premiul de excelență.

În prezent, actorul s-a retras și nu se mai ocupă de cinematografie pentru că oamenii din acest domeniu pe care îi iubea au dispărut, iar el a preferat să rămână cu amintirile.

Ultimile din

Mergi la SUS