Acest nou cuplu căsătorit pare fericit, dar ascunde un secret teribil!

in Diverse de

Această femeie numita Lina, pare foarte fericita să se căsătoreasca cu printul ei fermecător… Cu toate acestea, în spatele unui zâmbet frumos se ascunde uneori un adevăr pe care toată lumea il ignoră …

Ce poate face o femeie abuzată?
Din păcate mult prea des am auzit întrebarea aceasta de la femei . Există „case” în care violenţa e mod de viaţă. Fie că este vorba de violenţă fizică, psihică sau de altă natură. Multe femei trăiesc în violenţă pentru că au un soţ abuziv dar şi pentru că habar nu au ce este de făcut în asemenea situaţii sau pentru că sunt îndoctrinate greşit cu privire la relaţiile familiale.

Violenţa domestică are două cauze majore care provin (ambele) din starea păcătoasă a omenirii. Prima cauză e violenţa partenerului şi a doua e lipsa de educare a celui abuzat. Ambele cauze sunt grave şi trebuiesc corectate şi rezolvate. E responsabilitatea ambilor soţi să lucreze la schimbare.

Există femei care pot muri la următoarea bătaie aplicată. Cazurile în care viaţa soţiei este pusă în pericol prin brutalizare fizică sau prin ameninţare cu moartea sunt clar cazuri în care soţia trebuie să se separe pentru o vreme de soţ. Separarea aceasta trebuie să se facă exclusiv pentru abordarea şi rezolvarea problemelor. În acest timp ambii parteneri vor trebui să urmeze şedinţe de consiliere sau terapie pentru a îşi depăşi problemele. O astfel de separare abordată corect salvează viaţa şi căsnicia.

Impartasiti acest articol cu prietenii dvs, astfel incat prin circularea mesajului in mediul virtual peroanele abuzate sau eventualii agresorii sa constientizeze gravitatea acestei situatii.

In unele cazuri aceasta forma de abuz nu este foarte usor identificabila. O relatie abuziva poate avea un inceput extrem de subtil. Agresorul poate arunca intamplator remarce nepotrivite privindu-ti tinuta vestimentara sau sau poate manifesta o gelozie absurda, lipsita de motivatie. Gradual, formele abuzive isi maresc aparitia si intensitatea.

Este extrem de important sa stii ca aceste abuzuri nu apar subit, peste noapte; ele implica un proces treptat care urmareste dezintegrarea persoanei agresate.