Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Acest câine fără stăpân îşi ducea traiul într-o cutie de pantofi. Abia când o ridică, salvatorii înţeleg motivul sfâşietor

in Diverse de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

De multe ori întâlnim în plină stradă sau în locuri retrase câini fără stăpân care abia reuşesc să supravieţuiască condiţiilor vitrege şi de cele mai multe ori insalubre. Oamenii din zonă îi hrănesc ocazional, dar acest lucru nu este suficient pentru ca patrupezii abandonaţi să poată duce un trai în condiţii normale.

Little Princess este numele unei căţeluşe care a fost găsită în zona San Pedro, California, dormind într-o cutie de încălţăminte, direct în ploaie. Patrupeda era înfometată şi deshidratată, suferind de mai multe afecţiuni medicale. Mai mult de atât, căţeluşei îi lipsea şi unul dintre membre.

Loreta Frankonyte împreună cu o echipă de voluntari de la asociaţia „Hope For Paws” au răspuns unui apel venit din partea unui vecin care menţiona faptul că patrupeda nu avea niciun stăpân şi de cinci luni îşi ducea traiul într-o cutie de pantofi.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS