Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Acest bebeluș s-a născut fără ochi. Dar când tatăl îi dă un pian se întâmplă ceva de necrezut!!

in Diverse de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Patrick Henry Hughes cântă în formația Universității din Louisville și nu a văzut în viața lui un meci de fotbal, asta deoarece Patrick s-a născut orb. Totodată, el este incapabil să își folosească mținile și picioarele, așa că este legat pe viață de un scaun cu rotile. Cum poate cineva să ajungă să cânte într-o formație dacă se naște așa?

Se pare că Patrick s-a născut cu o dragoste pentru muzică și și-a descoperit talentul natural când era mic, la pianul tatălui său. Pe când avea numai 2 ani, el era capabil să cânte câteva piese, la cerere. Tatăl lui Patrick regreta că fiul său își va petrece toată viața într-un scaun cu rotile, dar a simțit că fiul lui e cu adevărat binecuvântat cu un dar pentru muzică.

Legătura care s-a construit datorită muzicii, între tată și fiu, este una incredibilă. Vă rugăm să arătați și prietenilor voștri această poveste impresionantă.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS