Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Accident aviatic INCREDIBIL la mică distnață de apele Mării Negre! Imaginile au făcut înconjurul internetul în doar câteva ore de la incident

in Extern de

Incident grav pe un aeroport din nordul Turciei. Un avion de pasageri a ieșit de pe pistă și a rămas blocat în noroi. Din fecire, toți cei aflați la bordul aeronavei au fost evacuați în siguranță, fără ca nicio persoană să fie rănită, relatează Sky News.

Incidentul a avut loc în orașul Trabzon, aflat pe litorul Mării Negre. În timpul manevrelor de aterizare, aeronava a ieșit de pe pistă și a rămas blocată în noroi, la o mică distnață de apele Mării Negre relateaza libertatea.ro

La bord se aflau 162 de persoane, pasageri și membri ai echipajului, care au fost evacuați în siguranță. Zborurile pe aeroportul internațional din Trabzon au fost întrerupte pentru mai multe ore, perioadă în care aeronava a fost îndepărtată din zonă.

Motivul pentru care aeronava, care decolase din Ankara, a ieșit de pe pistă este încă necunoscut. O anchetă a fost deschisă în acest caz.

Mergi la SUS