Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

ACCESORIILE ANOTIMPULUI RECE

in Frumusete de

Când temperaturile sunt foarte scăzute, fularul și căciula sunt cele mai bune pritene ale noastre. Dar cum alegi hainele ce ți se potrivesc?

STILUL EXTRAVAGANT

Admiri de la distanță ținutele și hainele extravagante, moderne, cu un aer sofisticat? Incearcă, pentru început o pereche de pantaloni extralargi, din material vaporos, cu o camașă albă, simplă, din poplin, peste care adaugi un cardigan scurt într-o culoare vibrantă. Este modern și neconformist și, dacă stilul acesta te caracterizează, nu uita că secretul stă în atitudine!

PENTRU FORME RUBENSIENE

Rotunjimile tale sunt voluptoase? Nu te ascunde în spatele unor haine cu două numere mai mari, crezând că în felul acesta vei camufla anumite părți ale corpului tău. Aruncă tricourile lungi și largi și uită de colanții negri. Caută haine nici prea largi, nici prea strâmte! Nu uita că zona de sub bust este cea mai subțire parte a taliei, mizează pe acest artificiu și scoate în evidență atuurile: un bust amețitor și o piele de porțelan. Rochia petrecută cu cordon în talie și largă spre cloș în partea de jos este cea mai bună alegere.

DACĂ VREI SĂ FII ÎN TENDINȚE

Am fost învățate că țesăturile pot fi combinate între ele și există în acest sens. Uită tot! texturile, mai ales cele contrastante, se combină perfect între ele dacă le abordezi în ținuta potrivită. Hainele satinate merg perfect cu piesele tricotate. Mătasea face pact cu mohairul, lâna și cașmirul. Și pentru că bariera aceasta a fost dărâmată, regula împletirii acestor texturi va fi strâns legată de culori.

Ultimile din

Mergi la SUS