Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

A vrut să intre în ţară cu peste 1 kg de aur nedeclarat!

in Diverse/ExtraNews de

   Poliţiştii de frontieră din Aeroportul Cluj-Napoca, împreună cu lucrători vamali, au descoperit, în bagajul de cală al unui cetățen român ce venea din Turcia, aproximativ 1,3 kg bijuterii din metal galben și alb, presupus a fi aur, pe care acesta a încercat să le introducă ilegal în țară, tarmnsmite Poliţia de Frontieră.

În data de 8 mai, în jurul orei 8.30, la P.P.F. Aeroport Cluj-Napoca, s-a prezentat pentru a intra în ţară, din direcţia Istanbul, cetăţeanul român Constantin M., în vârstă de 28 ani. După ce a intrat în posesia bagajelor, la efectuarea controlului vamal, bărbatul s-a înscris pe culoarul verde, cel cu „nimic de declarat”. Acţionând în baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrători din cadrul Biroului Vamal Aeroport Cluj-Napoca au efectuat un control amănunțit asupra bagajelor de cală ale tânărului. Cu această ocazie s-a descoperit o cantiiate mare din diverse bijuterii de metal alb şi galben, ca brățări, inele, medalioane, ceasuri, presupus a fi aur. Tânărul a încercat să introducă bijuteriile în țară folosindu-le pe post de accesorii pentru hainele pe care le transporta în bagaj.

Acesta a declarat că a cumpărat bijuteriile din New York- SUA, unde a fost în vizită și intenționa ca să ofere bijuteriile cadou membrilor de familie. Acestea, în greutate totală de 1.298,3 grame, au fost preluate de către autorităţile vamale pentru a fi trimise spre expertizare, iar în funcție de rezultatul expertizei vor fi luate măsurile legale ce se impun. (foto: Poliţia de Frontieră)

Ultimile din

Mergi la SUS